Výrobky

Chléb lámankový vícezrnný - krájený balený 500 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-10-12-0403

Číslo výrobku

2018-10-12-0403/1795

Charakteristika výrobku

Chléb ve tvaru veky, celý obalený v posypu (lněná semena, sezamová semena, ovesné vločky, slunečnicová semena)

Společnost

PAC Hořovice s.r.o.
ul. 5. května 1137/57, Praha 4
Praha, 140 00

Definice balení

EAN

20470401

Balení

Typ: Balený v sáčku, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

prodejní řetězec

Složení

pšeničná mouka

pitná voda

žitná mouka

směs s lámankou (pšeničná lámanka, lněná semena, sušené bramborové vločky, slunečnice semena, žitná lámanka, ječný slad, pšeničný lepek, ovesné vločky, sezamová semena)

9,6 %

žitný kvas

jedlá sůl s jodem

ječný sladový extrakt

bramborová kaše

pekařské droždí

pekařská směs (pšeničná vláknina mikrogranulovaná, žitná mouka, pšeničný lepek, enzymy, látka zlepšující mouku: kyselina L-askorbová)

Posyp (len, sezam, ovesné vločky, slunečnice)

3,5 %

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

11 - Sezam - Sezamová semena a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1030 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

5,1 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

0,8 g/100g

Sacharidy

38 g/100g

Z toho cukry

3,2 g/100g

Bílkoviny

8,8 g/100g

Sůl

1,4 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Pravidelně formovaný klenutý chléb ve tvaru veky. Kůrka hnědá obalená v posypu. Střídka rovnoměrně pórovitá, barva po použitých složkách.

Vůně a chuť

typická chlebová; příjemná 

Konzistence

kůrka dobře propečená; střídka dobře propečená, pružná, měkká

Nadstandardní parametry

Mouka z vlastního mlýna, výroba vlastního kvasu, dlouholetá tradice výroby chleba. Další složky v podílu min. 7% z celkové hmotnosti použitých mlýnských výrobků. Těsto neobsahuje žádné přídatné látky s výjimkou kyseliny askorbové.

Technologický postup

Výroba těsta nepřímým způsobem vedení; zrání těsta; tvarování; kynutí; pečení; chladnutí, krájení, balení, expedice.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah akrylamidu:    <100 µg/kg

plísně  <102 / 1 g

Celkový počet bakterií       104 / 1 g

Uživatel

Schváleno

2.12.2021 09:56:13

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Historie

Chléb lámankový vícezrnný - krájený balený 500 g (18.8.2021 10:36:18)