Party klobásky uherákové 75 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0078
Číslo výrobku
2016-08-08-0078/1099
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované
Charakteristika výrobku
Na 100g výrobku bylo použito 150g masa. Bez lepku. Případný bílý povlak na povrchu výrobku nemá vliv na jeho kvalitu.
Společnost
KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Hulínská 2286/28
Kroměříž, 767 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594007489477
Balení
Typ: ochranná atmosféra, PE obal, velikost: 75 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
hovězí maso
vepřové sádlo
jedlá sůl
vepřové kůže
koření
dextróza
aroma
startovací kultura mikroorganismů
jedlé kolagenní hovězí střívko
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E301 Askorban sodný
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
2136 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
48 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
16 g/100g
Sacharidy
1,2 g/100g
Z toho cukry
0,6 g/100g
Bílkoviny
20 g/100g
Sůl
3,0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Povrch je lesklý, mírně vrásčitý, barva sytě červenohnědá, konzistence pružná až pevná. Na řezu je výrobek lesklý, barvy růžově červené se stejnoměrně rozdělenými tukovými částicemi.
Vůně a chuť
Vůně příjemná; aromatická po použitých surovinách a koření. Chuť mírně slanější, výrazněji kořeněná. Na skusu je výrobek vláčný až křehký.
Konzistence
Na skusu je výrobek vláčný až křehký.
Nadstandardní parametry
vysoký obsah masa; bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad;
Technologický postup
1. příprava surovin 2. mělnění suroviny a míchání díla 3. plnění 4. zrání a sušení 5. chlazení 6. balení a etiketování balení a etiketování
Uživatel
Schváleno
13.12.2021 18:18:25
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený