Party klobásky paprikové OA
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0078
Číslo výrobku
2016-08-08-0078/1101
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované
Charakteristika výrobku
Na 100g výrobku bylo použito 150g masa. Bez lepku. Případný bílý povlak na povrchu výrobku nemá vliv na jeho kvalitu.
Společnost
KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Hulínská 2286/28
Kroměříž, 767 01
Česká republika
Definice balení
EAN
282880
Balení
Typ: ochranná atmosféra, PE obal, velikost: 180 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
vepřové sádlo
hovězí maso
jedlá sůl
vepřové kůže
koření (paprika sladká a paprika pálivá)
1 %
extrakty koření
dextróza
startovací kultura mikroorganismů
jedlé kolagenní hovězí střívko
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
2064 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Povrch: lesklý, mírně vrásčitý, barvy sytě červenohnědé, konzistence pružná až pevná. Vzhled v nákroji a vypracování: na řezu je výrobek lesklý, sytě červené barvy po přidané paprice, bez shluku tukových nebo libových částic.
Vůně a chuť
Chuť: mírně slanější, výrazněji kořeněná, pikantní, převládající složkou je paprika.
Konzistence
Na skusu je výrobek vláčný až křehký.
Nadstandardní parametry
§ vysoký obsah masa; § bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad;
Technologický postup
1. příprava surovin 2. mělnění suroviny a míchání díla 3. plnění 4. zrání a sušení 5. chlazení 6. balení a etiketování balení a etiketování
Uživatel
Schváleno
12.11.2021 08:01:01
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený