Kmotrovky Garlic SNACK 50g OA
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0074
Číslo výrobku
2016-08-08-0074/2322
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované
Charakteristika výrobku
Na 100g výrobku bylo použito 180 g masa. Bez lepku. Jedlé střívko (želírující látka: alginan sodný; zpevňující látka: chlorid vápenatý).
Společnost
KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Hulínská 2286/28
Kroměříž, 767 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594007489262
Balení
Typ: ochranná atmosféra, PE obal, velikost: 50 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
vepřové sádlo
hovězí maso
jedlá sůl
sušený česnek
0.9 %
koření
extrakty koření
dextróza
startovací kultura mikroorganismů
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 401: Alginát sodný (Zahušťovadlo, stabilizátor, želírující látka)
E 509 - Chlorid vápenatý
E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
2119 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Povrchový vzhled: povrch je lesklý, mírně vrásčitý. Vzhled v nákroji a vypracování: na řezu je výrobek lesklý, barvy růžově červené, bez shluku tukových nebo libových částic.
Vůně a chuť
Chuť: mírně slanější, výrazněji kořeněná. Vůně: příjemná, aromatická po použitých surovinách a koření.
Konzistence
Konzistence pružná až pevná. Na skusu je výrobek vláčný až křehký.
Nadstandardní parametry
§ vysoký obsah masa; § bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad;
Technologický postup
1. příprava surovin 2. mělnění suroviny a míchání díla 3. uzavření do jedlého alginátového obalu 4. zrání a sušení 5. chlazení 6. balení a etiketování
Uživatel
Schváleno
13.12.2021 18:08:14
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený