K - Mistři od Fochu Bavorská masová klobása
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0076
Číslo výrobku
2016-08-08-0076/1037
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku
Výrobek v přírodním vepřovém střevě.
Společnost
Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika
Definice balení
EAN
4049727003846
Balení
Typ: ochranná atmosféra, velikost: 520 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
84 %
vepřové sádlo
14 %
alpská sůl
koření
dextróza
extrakty koření
kuchyňská sůl
Přídatné látky
Citronan sodný (stabilizátor)
Kyselina askorbová (antioxidant)
Askorban sodný (antioxidant)
Kyselina citronová (regulátor kyselosti)
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1256 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
26 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
12 g/100g
Sacharidy
3.3 g/100g
Z toho cukry
0.7 g/100g
Bílkoviny
14 g/100g
Sůl
1.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
viditelné zrno, barva narůžovělá
Vůně a chuť
Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření.
Konzistence
Konzistence: měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná
Nadstandardní parametry
1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.
Technologický postup
Surovina se rozemele na řezačce, přidají se přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce. Po vychlazení se plní do vepřových střev a přetáčí se na velikost porce, poté se rozdělí na jednotlivé porce. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Vysoký obsah masa 84%
Uživatel
Schváleno
2.12.2021 09:47:01
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený
Historie
K - Mistři od Fochu Bavorská masová klobása (7.8.2018 09:08:01)