Výrobky

Vocílka Kladenská pečeně 100g

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/2362

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Kladenská pečeně,celosvalový výrobek zauzený přírodním kouřem,plátkovaný 100g

 

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

8594026123284

Balení

Typ: bariérová folie, etiketa termo, baleno v ochranné atmosféře, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka

Složení

vepřová pečeně

82 %

pitná voda

15 %

jedlá sůl

2.3 %

cukr

Přídatné látky

E250 dusitan sodný

E 451 - Trifosforečnany

E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)

E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

534 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

5,5 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

1,7 g/100g

Sacharidy

2,5 g/100g

Z toho cukry

1,1 g/100g

Bílkoviny

17 g/100g

Sůl

2,4 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Celosvalový výrobek z vepřové pečeně zauzený, plátkovaný, finální kulatý tvar plátku

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,vůně zauzené suroviny

Konzistence

pevná,soudržná

 

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa (82%),neobsahuje potravinové alergeny,zauzeno kouřem z bukového dřeva

Technologický postup

 

 

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 8%, Obsah masa 82%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel

Schváleno

1.1.2022 17:34:00

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Vocílka Kladenská pečeně 100g (25.11.2020 06:04:07)