Vocílka Kladenská pečeně 100g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/2362
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Kladenská pečeně,celosvalový výrobek zauzený přírodním kouřem,plátkovaný 100g
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
8594026123284
Balení
Typ: bariérová folie, etiketa termo, baleno v ochranné atmosféře, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová pečeně
82 %
pitná voda
15 %
jedlá sůl
2.3 %
cukr
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
534 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
5,5 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,7 g/100g
Sacharidy
2,5 g/100g
Z toho cukry
1,1 g/100g
Bílkoviny
17 g/100g
Sůl
2,4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celosvalový výrobek z vepřové pečeně zauzený, plátkovaný, finální kulatý tvar plátku
Vůně a chuť
jemně slaná,lahodná,vůně zauzené suroviny
Konzistence
pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
vysoký obsah masa (82%),neobsahuje potravinové alergeny,zauzeno kouřem z bukového dřeva
Technologický postup
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah tuku max. 8%, Obsah masa 82%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
1.1.2022 17:34:00
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený