K JARMARK Debrecínská pečeně 100g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/2338
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Celosvalový zauzený výrobek z pečeně, plátkovaný
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
4049727012794
Balení
Typ: bariérová folie, etiketa termo, baleno v ochranné atmosféře, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová pečeně
90 %
pitná voda
jedlá sůl
2.3 %
dextróza
maltodextrin
aroma (kouřové)
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 450 - Difosforečnany
E 407 - Karagenan
E 301 Askorban sodný
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
523 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
5,5 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,7 g/100g
Sacharidy
1,2 g/100g
Z toho cukry
0,4 g/100g
Bílkoviny
17,5 g/100g
Sůl
2,3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celosvalový výrobek z vepřové pečeně obarvené do červena, finální kulatý tvar plátku
Vůně a chuť
jemně slaná,lahodná,vůně zauzené suroviny
Konzistence
pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
vysoký obsah masa (90 %),neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno kouřem z bukového dřeva.
Technologický postup
Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 90 %,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy.
Uživatel
Schváleno
1.1.2022 17:33:31
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený