Výrobky

Bavorské klobásky uzené Grill & Fun

Číslo cechovní normy

2019-05-09-0429

Číslo výrobku

2019-05-09-0429/2415

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Společnost

Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika

Definice balení

EAN

4056489581789

Balení

Typ: baleno vakuově, e 200 g (horní a spodní folie), velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

95 %

vepřové sádlo

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

koření

dextróza

extrakty koření

skopové střívko

kouř z bukového dřeva

Přídatné látky

E 330 - Kyselina citrónová

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1291 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

27,7 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

11,3 g/100g

Sacharidy

0,9 g/100g

Z toho cukry

0,9 g/100g

Bílkoviny

14,8 g/100g

Sůl

2,13 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek hrubozrnný. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světlé barvy.

Nadstandardní parametry

1.vysoký obsah masa, 2.přírodní střevo, 3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad, bez přidaných "éček"

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování

Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm

Uživatel

Schváleno

21.5.2022 07:42:14

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený