Bavorské klobásky šnek Grill & Fun
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-05-09-0429
Číslo výrobku
2019-05-09-0429/2416
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Společnost
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika
Definice balení
EAN
4056489581796
Balení
Typ: baleno vakuově, e 200 g (horní a spodní folie), velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
95 %
vepřové sádlo
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
koření
dextróza
extrakty koření
skopové střívko
uzenářská špejle
Přídatné látky
E 330 - Kyselina citronová
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1291 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
27,7 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
11,3 g/100g
Sacharidy
0,9 g/100g
Z toho cukry
0,9 g/100g
Bílkoviny
14,8 g/100g
Sůl
2,13 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek hrubozrnný. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světlé barvy.
Nadstandardní parametry
1.vysoký obsah masa, 2.přírodní střevo, 3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad, bez přidaných "éček"
Technologický postup
příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování
Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm
Uživatel
Schváleno
11.4.2022 13:08:45
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený