Náš kraj Kladenská pečeně 100g, 120g, 300g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/0890
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Celosvalový výrobek z vepřové pečeně,zauzený,plátkovaný
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
20073862
Balení
Typ: baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová pečeně
90 %
pitná voda
jedlá sůl
2.2 %
cukr
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
534 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
5,5 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,7 g/100g
Sacharidy
2,5 g/100g
Z toho cukry
1,1 g/100g
Bílkoviny
16,5 g/100g
Sůl
2,20 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celosvalový výrobek z vepřové pečeně,zauzený,plátkovaný. EAN pro verzi 120g- 20493622, EAN pro verzi 300g- 20838249
Vůně a chuť
jemně slaná,lahodná,zauzená
Konzistence
pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa (90%),neobsahuje potravinové alergeny,zauzeno kouřem z bukového dřeva
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 90%, obsah soli 2,2%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
14.6.2022 18:04:27
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
DLG zlatá
Procesní stav
Schválený