PIKOK Debrecínská pečeně 100g, 120g,300g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/0902
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Celosvalový výrobek z vepřové pečeně s typicky červeným povrchem
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
20836757
Balení
Typ: baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g, 120g, 300g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová pečeně
90 %
pitná voda
jedlá sůl
2.3 %
dextróza
extrakt koření
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 450 - Difosforečnany
E 301
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
536 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
5,5 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,7 g/100g
Sacharidy
0,5 g/100g
Z toho cukry
0,4 g/100g
Bílkoviny
19 g/100g
Sůl
2,2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celosvalový výrobek z vepřové pečeně s barveným povrchem do červena,plátkovaný. EAN pro 120g- 4056489063407, EAN pro 300g- 4056489063506
Vůně a chuť
jemně slaná,lahodná,zauzená
Konzistence
pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa (90%),delikátní zauzená chuť (přírodní kouř z bukového dřeva),neobsahuje potravinové alergeny
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 90%, obsah soli 2,2%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
14.6.2022 18:06:00
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený