PIKOK Zauzená sedlácká kýta
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/0840
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Celosvalový tepelně opracovaný výrobek s přirozeným tukovým krytím z vepřové kýty. Zauzeno kouřem z bukového dřeva.
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
4056489582229
Balení
Typ: baleno v ochranné atmosféře, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová kýta
96 %
pitná voda
1 %
jedlá sůl
2 %
cukr
<1 %
Přídatné látky
konzervant dusitan sodný (E250)
<1 %
E 450 difosforečnany
<1 %
E 451 trifosforečnany
<1 %
E 301 askorban sodný
<1 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
734 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
11,1 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,1 g/100g
Sacharidy
0,3 g/100g
Z toho cukry
0,1 g/100g
Bílkoviny
18,5 g/100g
Sůl
2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celosvalový tepelně opracovaný výrobek s přirozeným tukovým krytím z vepřové kýty. Na povrchu zauzený do zlatova. Plátkováno a skládáno do šindele
Vůně a chuť
Jemně slaná,zauzená,lahodná
Konzistence
Pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa 96%, neobsahuje potravinové alergeny,zauzeno kouřem z bukového dřeva, plátkovaný celosvalový výrobek v přirozeném tvaru
Technologický postup
Příprava masa, injektáž, masírování, formování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování , balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 96%, obsah soli 2%, mikrobiologické parametry v souladu s požadavky legislativy
Uživatel
Schváleno
30.6.2022 17:07:12
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený