Výrobky

PIKOK Zauzená sedlácká kýta

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/0840

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Celosvalový tepelně opracovaný výrobek s přirozeným tukovým krytím z vepřové kýty. Zauzeno kouřem z bukového dřeva.

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

4056489582229

Balení

Typ: baleno v ochranné atmosféře, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka

Složení

vepřová kýta

96 %

pitná voda

1 %

jedlá sůl

2 %

cukr

<1 %

Přídatné látky

konzervant dusitan sodný (E250)

<1 %

E 450 difosforečnany

<1 %

E 451 trifosforečnany

<1 %

E 301 askorban sodný

<1 %

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

734 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

11,1 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

2,1 g/100g

Sacharidy

0,3 g/100g

Z toho cukry

0,1 g/100g

Bílkoviny

18,5 g/100g

Sůl

2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Celosvalový tepelně opracovaný výrobek s přirozeným tukovým krytím z vepřové kýty. Na povrchu zauzený do zlatova. Plátkováno a skládáno do šindele

Vůně a chuť

Jemně slaná,zauzená,lahodná

Konzistence

Pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa 96%, neobsahuje potravinové alergeny,zauzeno kouřem z bukového dřeva, plátkovaný celosvalový výrobek v přirozeném tvaru

Technologický postup

Příprava masa, injektáž, masírování, formování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování , balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 96%, obsah soli 2%, mikrobiologické parametry v souladu s požadavky legislativy

Uživatel

Schváleno

30.6.2022 17:07:12

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený