Výrobky

Vídeňské párky Pikok Pure XXL

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0014

Číslo výrobku

2015-12-22-0014/1327

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Společnost

Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika

Definice balení

EAN

4056489724278

Balení

Typ: ochranná atmosféra, vanička e 400 g (horní a spodní folie), velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

90 %

pitná voda

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

aromatické extrakty koření

přírodní aroma

rýžová směs (rýžová mouka, lněné semínko, bramborová vláknina)

koření (obsahuje dusičnany, dusitany a fosfáty z přírodních zdrojů)

skopové střívko

kouř z bukového dřeva

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1058 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

22,7 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,4 g/100g

Sacharidy

0,1 g/100g

Z toho cukry

0,1 g/100g

Bílkoviny

13,2 g/100g

Sůl

1,7 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy

Nadstandardní parametry

1.vysoký obsah masa,

2.přírodní střevo,

3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad, bez přidaných „éček“

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování

Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm

Uživatel

Schváleno

1.12.2022 11:10:37

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený