Frankfurtské párky
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-13-0068
Číslo výrobku
2016-06-13-0068/0558
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Společnost
Steinhauser, s.r.o.
Karasova 378
Tišnov, 66601
Česká republika
Definice balení
EAN
4056489724841
Balení
Typ: Baleno v ochranné atmosféře, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
prodej v řetězci
Složení
vepřové maso
90 %
pitná voda
dusitanová solící směs ( jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný)
cukr
stabilizátor: difosforečnany
koření
antioxodant: kyselina L-askorbová
skopové střívko
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1220 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
25,6 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
10,6 g/100g
Sacharidy
0,6 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
15,4 g/100g
Sůl
2,2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
výrobek úhledného tvaru, bez kouřových skvrn, bez vzduchových dutin. Barva: na řezu masově růžová.
Vůně a chuť
Typická po uzenině, bez cizích vůní. Chuť: přiměřeně slaná, kořeněná, bez cizích chutí.
Konzistence
Tuhá, pružná
Technologický postup
Vepřová surovina+ přísady – šupinový led – kutrování – narážení – sušení – uzení – tepelné opracování (minimální tepelný účinek odpovídající 70°C/ 10minut)
Uživatel
Schváleno
2.2.2024 10:24:49
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený