Výrobky

Frankfurtské párky

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-13-0068

Číslo výrobku

2016-06-13-0068/0558

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.

 

Společnost

Steinhauser, s.r.o.
Karasova 378
Tišnov, 66601
Česká republika

Definice balení

EAN

4056489724841

Balení

Typ: Baleno v ochranné atmosféře, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

prodej v řetězci

Složení

vepřové maso

90 %

pitná voda

dusitanová solící směs ( jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný)

cukr

stabilizátor: difosforečnany

koření

antioxodant: kyselina L-askorbová

skopové střívko

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1220 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

25,6 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

10,6 g/100g

Sacharidy

0,6 g/100g

Z toho cukry

0,5 g/100g

Bílkoviny

15,4 g/100g

Sůl

2,2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

výrobek úhledného tvaru, bez kouřových skvrn, bez vzduchových dutin. Barva: na řezu masově růžová.

 

 

Vůně a chuť

Typická po uzenině, bez cizích vůní. Chuť: přiměřeně slaná, kořeněná, bez cizích chutí.

Konzistence

 Tuhá, pružná

Technologický postup

Vepřová surovina+ přísady – šupinový led – kutrování – narážení – sušení – uzení – tepelné opracování (minimální tepelný účinek odpovídající 70°C/ 10minut)

Uživatel

Schváleno

2.2.2024 10:24:49

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený