Výrobky

Debrecínské párky

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-13-0068

Číslo výrobku

2016-06-13-0068/0559

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný várobek tepelně opracovaný, uzený.

Společnost

Steinhauser, s.r.o.
Karasova 378
Tišnov, 66601
Česká republika

Definice balení

EAN

4056489724834

Balení

Typ: Baleno v ochranné atmosféře, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

prodej v řetězci

Složení

vepřové maso

90 %

pitná voda

koření

cukr

stabilizátor: trifosforečnany

paprikový extrakt

antioxidant: kyselina L-askorbová

dusitanová solící směs ( jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný)

skopové střívko

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1335 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

29,1 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

12,7 g/100g

Sacharidy

0,5 g/100g

Z toho cukry

0,5 g/100g

Bílkoviny

15,0 g/100g

Sůl

1,8 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Výrobek úhledného tvaru, bez kouřových skvrn, bez vzduchových dutin. Barva: na řezu červená.

Vůně a chuť

Typická po uzenině, bez cizích vůní. Chuť: přiměřeně slaná, kořeněná, bez cizích chutí. .

Konzistence

Tuhá, pružná

Technologický postup

Vepřová surovina+ přísady – šupinový led – kutrování – narážení – sušení – uzení – tepelné opracování (minimální tepelný účinek odpovídající 70°C/ 10minut)

Uživatel

Schváleno

25.8.2023 10:02:18

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený