Pikok Lyonský salám 400g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0069
Číslo výrobku
2016-08-08-0069/2236
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Kusový Lyonský salám s charakteristicky hladkým řezem a kořeněnou chutí.
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
4056489725657
Balení
Typ: Primární nepropustný obal, zaklipsovaný, velikost: 400 g
Způsob distribuce výrobku
Jednotlivé kusy pro koncového zákazníka v hromadném kartonu
Složení
vepřové maso
75 %
pitná voda
22 %
jedlá sůl
1,9 %
směs koření
<1 %
cukr
<1 %
Přídatné látky
kozervant dusitan sodný E250
<1 %
stabilizátor trifosforečnany E 451
<1 %
antioxidant kyselina askorbová E 300
<1 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1002 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
22 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
7,7 g/100g
Sacharidy
0,9 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
10,1 g/100g
Sůl
1,90 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Jemné mělněné narůžovělé dílo na řezu, průměr plátku cca 60 mm
Vůně a chuť
Chuť jemně slaná,lahodná,kořeněná
Konzistence
Pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Obsah masa 75%, neobsahuje potravinové alergeny
Technologický postup
Příprava masa, řezání a míchání masa s kořením, masírování, mělnění, narážení, tepelné opracování, chlazení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 75%, obsah soli 1,90%. Mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy.
Uživatel
Schváleno
15.8.2023 14:40:51
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený