Výrobky

Pikok Lyonský salám 400g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0069

Číslo výrobku

2016-08-08-0069/2236

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Kusový Lyonský salám s charakteristicky hladkým řezem a kořeněnou chutí.

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

4056489725657

Balení

Typ: Primární nepropustný obal, zaklipsovaný, velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

Jednotlivé kusy pro koncového zákazníka v hromadném kartonu

Složení

vepřové maso

75 %

pitná voda

22 %

jedlá sůl

1,9 %

směs koření

<1 %

cukr

<1 %

Přídatné látky

kozervant dusitan sodný E250

<1 %

stabilizátor trifosforečnany E 451

<1 %

antioxidant kyselina askorbová E 300

<1 %

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1002 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

22 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

7,7 g/100g

Sacharidy

0,9 g/100g

Z toho cukry

0,5 g/100g

Bílkoviny

10,1 g/100g

Sůl

1,90 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Jemné mělněné narůžovělé dílo na řezu, průměr plátku cca 60 mm

Vůně a chuť

Chuť jemně slaná,lahodná,kořeněná

Konzistence

Pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Obsah masa 75%, neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Příprava masa, řezání a míchání masa s kořením, masírování, mělnění, narážení, tepelné opracování, chlazení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 75%, obsah soli 1,90%. Mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy.

Uživatel

Schváleno

15.8.2023 14:40:51

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený