Výrobky

K-Mistři od Fochu Uzená krkovice bez kosti plátky

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/1853

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný

Společnost

Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika

Definice balení

EAN

286978

Balení

Typ: vakuové balení, velikost: 340 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřová krkovice bez kosti

90 %

voda

solicí směs (vakuovaná sůl, konzervant: dusitan sodný; jodičnan draselný)

dextróza

cukr

kouř z bukového dřeva

Přídatné látky

E 450 - Difosforečnany

E 451 - Trifosforečnany

E250 dusitan sodný

E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)

E 415 - Xanthan

E 301 - Askorbát sodný

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

896 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

15 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

5,9 g/100g

Sacharidy

2,7 g/100g

Z toho cukry

0 g/100g

Bílkoviny

18 g/100g

Sůl

2,2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části

Vůně a chuť

Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení.

Konzistence

konzistence pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Výrobní postup: Surovina je lákována, masírována, tepelně opracována, zauzena, vychlazena, naporcována na jednotlivé porce a zabalena.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa - 90 %

Uživatel

Schváleno

17.8.2023 14:54:50

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

K-Mistři od Fochu Uzená krkovice bez kosti plátky (23.5.2023 10:54:19)

K-Mistři od Fochu Uzená krkovice bez kosti plátky (21.8.2019 20:21:11)