K – Mistři od Fochu Klobása s bylinkami PULT
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0076
Číslo výrobku
2016-08-08-0076/1371
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku
Výrobek v přírodním skopovém střevě.
Společnost
Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika
Definice balení
EAN
286937
Balení
Typ: ochranná atmosféra, vanička s folií, velikost: 720 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
95 %
sušené bylinky
1 %
voda
kamenná jedlá sůl jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný)
směs koření
aroma
extrakty koření
granulovaný vývar (koření, kuchyňská sůl, řepkový olej, extrakty koření)
přírodní skopové střívko
Přídatné látky
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant)
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
627 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
7,1 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,8 g/100g
Sacharidy
1,4 g/100g
Z toho cukry
0,9 g/100g
Bílkoviny
20 g/100g
Sůl
1,9 g/100g
vláknina
3.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: viditelné zrno, barva narůžovělá
Vůně a chuť
Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření.
Konzistence
měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná
Nadstandardní parametry
1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.
Technologický postup
Surovina se rozemele na řezačce, přidá se kuchyňská sůl, směs koření a přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do skopových střev, přetáčí se na velikost porce, poté se rozdělí na jednotlivé porce, vloží se do vaničky a zabalí.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
vysoký obsah masa - 95 %
Uživatel
Schváleno
24.8.2023 10:06:49
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Historie
K – Mistři od Fochu Klobása s bylinkami PULT (22.5.2023 08:27:02)
K – Mistři od Fochu Klobása s bylinkami PULT (19.2.2019 06:30:19)