Hovězí kostky
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/0756
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Hovězí kostky kuchyňské úpravy z čerstvého hovězího masa červené barvy, s přirozenou vůní masa, bez zápachu, bez skvrn. Chuť typická pro hovězí maso. Hovězí maso odblaněné a nakrájené na kostky velikosti 5x5x5 cm
Společnost
JUSTMEAT s. r. o.
Vojtěchov 129
Hlinsko v Čechách, 53901
Definice balení
Balení
Typ: PE folie , velikost: 3000 g
Způsob distribuce výrobku
velkoobchod - vlastní doprava
Složení
hovězí kýta bez kosti
100 %
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
523 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
4 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0 g/100g
Sacharidy
0 g/100g
Z toho cukry
0 g/100g
Bílkoviny
22 g/100g
Sůl
0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
hovězí odblaněné maso, barva bledě až tmavě červená - dle stáří, bez skvrn
Skladování 0-7 °C
Doba použitelnosti 14 dní od data zabalení
Vůně a chuť
vůně a chuť přirozená, typická pro čerstvé hovězí maso, bez zápachu
Konzistence
hovězí maso bez blan, bez šlach, jemně vláknité, tuhost dle stáří
Nadstandardní parametry
kalibrované balíčky 3000g, kostky 5x5x5 cm
Technologický postup
čerstvé hovězí maso rozbourané, odblaněné, následně upravené do KU - kuchyňské úpravy a nakrájené na symetrické kostky o průměru 5x5x5 cm, ne menší než 80 %
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Celkový počet mikroorganismů 5.10^7
E-coli 10^5
Staphylococcus 5.10^5
Salmonella neg. ve 25
Uživatel
Schváleno
1.9.2023 13:18:32
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený