Hovězí plec
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/0770
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Maso z ekologického chovu
Společnost
Gustav Kotajny
Hradišťská 34
Český Těšín, 735 62
Definice balení
Balení
Typ: Volný prodej na váhu, velikost: 1 kg
Způsob distribuce výrobku
Výdej v prodejně
Složení
Hovězí plec
Alergeny
Senzorické požadavky
Vzhled
Typická červená barva
Vůně a chuť
Typická vůně hovězího masa
Nadstandardní parametry
Maso z ekologického chovu
Technologický postup
Bourání, porcování
Uživatel
Schváleno
11.9.2023 10:31:06
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený