vepřová půlka s hlavou, kůží a s plstním sádlem
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0420
Číslo výrobku
2019-02-21-0420/2219
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso
Charakteristika výrobku
vepřová půlka s kůží, plstním sádlem a přední nohou a hlavou. Půlící řez je veden středem páteře, mišním kanálem, mícha je z mišního kanálu odstraněna i s tukem a úlomky kostí. Půlky jsou celé kryté kůží, zbavené krvavého místa vpichu. Povrch půlky nesmí být znečištěn, je bez krevních podlitin a zářezů.
Společnost
JATKA-KURKA s.r.o.
Na Kopci 31
Otice, 747 81
Česká republika
Definice balení
Balení
Typ: maso ve visu - kusový prodej, velikost: 48 kg
Způsob distribuce výrobku
vychlazené maso 0-4 °C
Složení
vepřové maso
Alergeny
Senzorické požadavky
Vzhled
vzhled: bez viditelných skvrn nebo krevních podlitin, očištěno od štětin a chloupků
barva: jednotná barva typická pro vepřové maso (červená), tuková tkáň bílá bez skvrn
Vůně a chuť
typická pro vepřové maso, bez cizího zápachu
Konzistence
měkká textura čerstvého vepřového masa
Procesní stav
Zrušený