Výrobky

vepřová půlka s hlavou, kůží a s plstním sádlem

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0420

Číslo výrobku

2019-02-21-0420/2219

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso

Charakteristika výrobku

vepřová půlka s kůží, plstním sádlem a přední nohou a hlavou. Půlící řez je veden středem páteře, mišním kanálem, mícha je z mišního kanálu odstraněna i s tukem a úlomky kostí. Půlky jsou celé kryté kůží, zbavené krvavého místa vpichu. Povrch půlky nesmí být znečištěn, je bez krevních podlitin a zářezů.

Společnost

JATKA-KURKA s.r.o.
Na Kopci 31
Otice, 747 81
Česká republika

Definice balení

Balení

Typ: maso ve visu - kusový prodej, velikost: 48 kg

Způsob distribuce výrobku

vychlazené maso 0-4 °C

Složení

vepřové maso

Alergeny

Senzorické požadavky

Vzhled

vzhled: bez viditelných skvrn nebo krevních podlitin, očištěno od štětin a chloupků

barva: jednotná barva typická pro vepřové maso (červená), tuková tkáň bílá bez skvrn

Vůně a chuť

typická pro vepřové maso, bez cizího zápachu

Konzistence

měkká textura čerstvého vepřového masa

Procesní stav

Zrušený