Výrobky

Vídeňské párečky 200g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0014

Číslo výrobku

2015-12-22-0014/2334

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Výrobek z jemně vykutrovaného díla, plněný do skopového střívka.

Barva růžovo hnědá, na řezu růžová.

Jednotlivé nožky jsou hladké, vypnuté, po ohřátí na skusu křupavé.

Společnost

Kostelecké uzeniny a.s.
č.p. 60 Kostelec
Kostelec, 588 61

Definice balení

EAN

8595610508708

Balení

Typ: Baleno do ochranné atmosféry. Spodní folie vytvarovaná, vrchní folie potištěná., velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

obchodní řetězec PENNY

Složení

vepřové maso

82 %

hovězí maso

8 %

pitná voda

jedlá sůl

směs koření

extrakty koření

skopové střívko

Přídatné látky

stabilizátor E250

antioxidant kyselina askorbová

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1320 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

28 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

11 g/100g

Sacharidy

1,2 g/100g

Z toho cukry

0 g/100g

Bílkoviny

15 g/100g

Sůl

2,0 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Páreček s hladkým povrchem, jemné pojivé dílo. Povrch výrobku je růžovo hnědé barvy, na řezu růžové. Plněno do skopového střívka. 

Vůně a chuť

Vůně po mase, kouři a po použitých surovinách, chuť je masová s jemnou příchutí koření a kouře, na skusu křupavé.

Nadstandardní parametry

Minimální přídavek aditiv. Plněno do skopového střívka.

Technologický postup

Vepřové maso je vykutrováno spolu s kořením a naraženo do skopových střívek. Následuje tepelné opracování, zchlazení, a zabalení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Mikrobiologicky odpovídá Nař. EP a Rady 2073/2005.

Uživatel

Schváleno

13.11.2023 11:58:49

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený