Farmářské kuře celé
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-10-21-0167
Číslo výrobku
2016-10-21-0167/0896
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - drůbeží maso
Charakteristika výrobku
Kuřata pochází pouze z vlastního faremního chovu. Porážka probíhá na vlastních registrovaných jatkách.
Společnost
JMbrojlerVacanovice s.r.o.
Vacanovice 38
Tršice, 78357
Definice balení
Balení
Typ: Vakuový sáček PA/PE P04, velikost: 2 kg
Způsob distribuce výrobku
Bez disribuce
Složení
Kuřecí maso
100 %
Alergeny
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled bez viditelných skvrn krve, s výjimkou skvrn malých a nenápadných, barva typická pro kuřecí maso
Vůně a chuť
Chuť: typická pro kuře, vůně bez cizího zápachu
Konzistence
Čerstvá drůbež nevykazuje žádné stopy po předchozím mražení.
Nadstandardní parametry
Chlazeno vzduchem, chov v hospodářství, které je registrováno v ústřední evidenci zvířat.
Technologický postup
Jatečné kuře je omráčeno, vykrveno, oškubáno, vykucháno – jsou odstraněny vnitřnosti včetně drobů. Dále jsou odstraněny běháky, oddělena hlava a krk. Chlazení probíhá vzduchem,kde se teplota pohybuje v rozmezí 1-4°C.Kuřata jsou ponechána v chladícím zařízení do druhého dne. Druhý den je kuře vakuově zabaleno.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Mikrobiologické požadavky: Salmonella sp. – negativní
Uživatel
Schváleno
16.11.2023 16:14:45
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený