Výrobky

Hovězí maso rozbourané

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/0898

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

100 % hovězí maso, ve visu, v půlkách

Společnost

Jaroslav Bareš
Lužec nad Cidlinou 9
Lužec nad Cidlinou, 50362

Definice balení

Balení

Typ: Maso ve visu, v půlkách, velikost: 1 ks

Způsob distribuce výrobku

Vlastní rozvoz

Složení

Hovězí maso

100 %

Alergeny

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: jednotná barva typická pro hovězí maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.

 

 

Vůně a chuť

Chuť a vůně: typická pro hovězí maso, vůně bez cizího zápachu po čerstvém mase.

Konzistence

Výsekové maso nevykazuje žádné stopy po předchozím mražení. Měkká textura čerstvého hovězího masa.

Technologický postup

Porážka skotu na schválených jatkách, zrání (odvěšení kusu), bourání, distribuce celého jatečně těla, půlky nebo čtvrtě.

Uživatel

Schváleno

22.11.2023 08:21:33

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený