Hovězí maso rozbourané
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/0898
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
100 % hovězí maso, ve visu, v půlkách
Společnost
Jaroslav Bareš
Lužec nad Cidlinou 9
Lužec nad Cidlinou, 50362
Definice balení
Balení
Typ: Maso ve visu, v půlkách, velikost: 1 ks
Způsob distribuce výrobku
Vlastní rozvoz
Složení
Hovězí maso
100 %
Alergeny
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: jednotná barva typická pro hovězí maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.
Vůně a chuť
Chuť a vůně: typická pro hovězí maso, vůně bez cizího zápachu po čerstvém mase.
Konzistence
Výsekové maso nevykazuje žádné stopy po předchozím mražení. Měkká textura čerstvého hovězího masa.
Technologický postup
Porážka skotu na schválených jatkách, zrání (odvěšení kusu), bourání, distribuce celého jatečně těla, půlky nebo čtvrtě.
Uživatel
Schváleno
22.11.2023 08:21:33
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený