Výrobky

Pepé 900 g OA

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0074

Číslo výrobku

2016-08-08-0074/0991

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované

Charakteristika výrobku

Na 100g výrobku bylo použito 130g masa. nejedlé střívko.

Společnost

KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Hulínská 2286/28
Kroměříž, 767 01
Česká republika

Definice balení

EAN

20535872

Balení

Typ: ochranná atmosféra, PE obal, velikost: 900 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

vepřové sádlo

startovací kultura mikroorganismů

hovězí maso

jedlá sůl

vepřové kůže

extrakt z červeného vína a červené řepy

dextróza

extrakty koření

floky papriček Jalapenos

0.6 %

koření

Přídatné látky

E250 dusitan sodný

E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)

E 150 a: Karamel (Barvivo)

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

2186 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

48 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

20 g/100g

Sacharidy

2,3 g/100g

Z toho cukry

0,3 g/100g

Bílkoviny

22 g/100g

Sůl

3,5 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Povrchový vzhled: povrch je lesklý, mírně vrásčitý, barvy sytě červenohnědé, konzistence pružná až pevná Vzhled v nákroji a vypracování: na řezu je výrobek lesklý, barvy růžově červené, s viditelnými floky papriček Jalapenos, bez shluku tukových nebo libových částic

Vůně a chuť

Chuť: mírně slanější, výrazněji kořeněná, pikantní, na skusu je výrobek vláčný až křehký; Vůně: příjemná, aromatická po použitých surovinách a koření

Konzistence

příjemná na skus, tužší

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa; bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

1. příprava surovin 2. mělnění suroviny a míchání díla 3. plnění 4. tvarování do obdélníkového tvaru 5. zrání a sušení 6. chlazení 7. balení a etiketování

Procesní stav

Zrušený

Historie

Pepé 900 g OA (19.10.2021 08:35:38)

Pepé 900 g OA (15.6.2018 11:08:45)