Capone 450g OA
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0074
Číslo výrobku
2016-08-08-0074/1001
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované
Charakteristika výrobku
Na 100g výrobku bylo použito 130g masa; obal - nejedlé střívko
Společnost
KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Hulínská 2286/28
Kroměříž, 767 01
Česká republika
Definice balení
EAN
20535865
Balení
Typ: ochranná atmosféra, PE obal, velikost: 450 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
vepřové sádlo
startovací kultura mikroorganismů
hovězí maso
jedlá sůl
dextróza
extrakt z červeného vína a červené řepy
koření
extrakty koření
zelený pepř
1.8 %
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
E 150 a: Karamel (Barvivo)
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
2102 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
45 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
19 g/100g
Sacharidy
3,1 g/100g
Z toho cukry
0,3 g/100g
Bílkoviny
22 g/100g
Sůl
3,6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Povrchový vzhled: povrch je lesklý, mírně vrásčitý, barvy sytě červenohnědé, konzistence pružná až pevná Vzhled v nákroji a vypracování: na řezu je výrobek lesklý, barvy cihlově červené, s kuličkami zelenéhopepře,bez shluku tukových nebo libových částic
Vůně a chuť
Chuť: mírně slanější, výrazněji kořeněná s převažující chutí pepře, na skusu výrobek vláčný až křehký; Vůně: příjemná, aromatická po použitých surovinách a koření
Konzistence
příjemná na skus, tužší
Nadstandardní parametry
vysoký obsah masa; bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.
Technologický postup
1. příprava surovin 2. mělnění suroviny a míchání díla 3. plnění 4. tvarování do obdélníkového tvaru 5. zrání a sušení 6. chlazení 7. balení a etiketování
Procesní stav
Zrušený