Výrobky

K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 % 500 g

Číslo cechovní normy

2016-02-2-0099

Číslo výrobku

2016-02-2-0099/1173

Charakteristika výrobku

Jogurt bílý zrající v tanku s přídavkem kultur  Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.  

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužím 364 01

Definice balení

EAN

4049727009725

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

280 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva bílá až krémová. Obal čistý, neporušený, správně označený.

Vůně a chuť

Chuť výrazná jogurtová, ne však příliš kyselá.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Uživatel

Schváleno

6.8.2024 10:07:54

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Historie

K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 % 500 g (24.10.2018 12:05:30)