K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 % 500 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-02-2-0099
Číslo výrobku
2016-02-2-0099/1173
Charakteristika výrobku
Jogurt bílý zrající v tanku s přídavkem kultur Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužím 364 01
Definice balení
EAN
4049727009725
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
280 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva bílá až krémová. Obal čistý, neporušený, správně označený.
Vůně a chuť
Chuť výrazná jogurtová, ne však příliš kyselá.
Konzistence
Konzistence krémová, hladká.
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 10:07:54
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený