K-Jarmark jogurt borůvka, 2,9 %, 500 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-07-18-0307
Číslo výrobku
2017-07-18-0307/1008
Charakteristika výrobku
ovocná složka 24 % (borůvky 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stablizátor: pektiny, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve a ibišku, regulátor kyselosti: citronany sodné); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužim 364 01
Definice balení
EAN
4049727009787
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
Ovocná složka 24 % (borůvky 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor:pektiny, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve a ibišku, regulátor kyselosti: citronany sodné)
24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
400 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
vláknina
0.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva borůvková, světle fialová; Obal čistý, neporušený, správně označený
Vůně a chuť
Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce
Konzistence
Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 10:07:30
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený