Výrobky

K-Jarmark jogurt borůvka, 2,9 %, 500 g

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/1008

Charakteristika výrobku

ovocná složka 24 % (borůvky 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stablizátor: pektiny, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve a ibišku, regulátor kyselosti: citronany sodné); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužim 364 01

Definice balení

EAN

4049727009787

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

Ovocná složka 24 % (borůvky 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor:pektiny, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve a ibišku, regulátor kyselosti: citronany sodné)

24 %

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

400 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

vláknina

0.1 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva borůvková, světle fialová; Obal čistý, neporušený, správně označený

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Uživatel

Schváleno

6.8.2024 10:07:30

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Historie

K-Jarmark jogurt borůvka, 2,9 %, 500 g (18.6.2018 12:23:02)