Výrobky

K-Jarmark jogurt třešeň, 3,0%, 150 g

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/1181

Charakteristika výrobku

ovocná složka 24 % (třešně 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, koncentrát citronové šťávy, koncentrát šťávy z černé mrkve, přírodní aroma).

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužim 364 01

Definice balení

EAN

4049727009701

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

ovocná složka (třešně 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, koncentrát citronové šťávy, koncentrát šťávy z černé mrkve, přírodní aroma)

24 %

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

367 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

vláknina

0.1 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva třešňová, světle růžová.Obal čistý, neporušený, správně označený.

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Uživatel

Schváleno

6.8.2024 10:05:54

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Historie

K-Jarmark jogurt třešeň, 3,0%, 150 g (24.10.2018 13:11:06)