Vyzrálá hovězí svíčková
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/1066
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Vyzrálé hovězí maso z mladého skotu do 24 měsíců.
Společnost
Farma Benátky
Benátky 16
Pelhřimov, 39301
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Benátky 16, 393 01 Pelhřimov
Definice balení
Balení
Typ: vakuové balení, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
e-shop, prodej ze dvora, rozvoz
Složení
hovězí maso
100 %
Senzorické požadavky
Vzhled
Hovězí maso bez šlach, vaziv. Pečlivě očištěno.
Vůně a chuť
Vůně vyzrálého hovězího masa bez cizího zápachu.
Nadstandardní parametry
Jatečná zvířata byla narozena a vykrmena v ČR u nás na farmě na Vysočině.
Technologický postup
Porážka zvířete ve schváleném provozu, bourání ve vlastní bourárně u nás na farmě. Po rozbourání masa je maso vakuováno do balíčků a nechá se min.14 dnů vyzrát v teplotě 0-2°C.
Uživatel
Schváleno
15.3.2024 09:11:43
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený