Tlačenka
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0337
Číslo výrobku
2017-08-22-0337/2210
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek tepelně opracovaný - vařený
Společnost
Jatka Šebkovice s.r.o.
Šebkovice 36
Šebkovice, 67545
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jatka Šebkovice s.r.o. , Šebkovice 36
Definice balení
Balení
Typ: technologický obal, velikost: 3 kg
Způsob distribuce výrobku
vlastní síť prodejen
Složení
vepřové maso
75 %
vepřové droby
vepřový vývar
vepřové kůže
jedlá sůl
koření
Energetická hodnota výrobku
1063 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
20,6 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
11,05 g/100g
Sacharidy
2 g/100g
Bílkoviny
14,8 g/100g
Sůl
2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
V nákroji na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Náplň je kompaktní. Spojka je lesklá, barvy dle typu produktu. Ojediněle vytavený tuk je přípustný. Povrchový vzhled bez výrazných tukových ložisek pod povrchem obalu, povrch je lesklý a hladký.
Vůně a chuť
Jemně slaná po vařeném mase a koření.
Konzistence
pevná, pružná, soudržná
Nadstandardní parametry
vysoký obsah masa - 77,9 %; obsah tuku do 11 %. bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad
Technologický postup
Příprava surovin Vaření Krájení, mletí; Ochucení; Plnění; Tepelné opracování; Chlazení.
Uživatel
Schváleno
26.3.2024 15:29:29
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený