Výrobky

Tlačenka

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0337

Číslo výrobku

2017-08-22-0337/2210

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný - vařený

Společnost

Jatka Šebkovice s.r.o.
Šebkovice 36
Šebkovice, 67545
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jatka Šebkovice s.r.o. , Šebkovice 36

Definice balení

Balení

Typ: technologický obal, velikost: 3 kg

Způsob distribuce výrobku

vlastní síť prodejen

Složení

vepřové maso

75 %

vepřové droby

vepřový vývar

vepřové kůže

jedlá sůl

koření

Energetická hodnota výrobku

1063 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

20,6 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

11,05 g/100g

Sacharidy

2 g/100g

Bílkoviny

14,8 g/100g

Sůl

2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

V nákroji na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Náplň je kompaktní. Spojka je lesklá, barvy dle typu produktu. Ojediněle vytavený tuk je přípustný. Povrchový vzhled bez výrazných tukových ložisek pod povrchem obalu, povrch je lesklý a hladký.

Vůně a chuť

Jemně slaná po vařeném mase a koření.

Konzistence

pevná, pružná, soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa - 77,9 %; obsah tuku do 11 %. bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad

Technologický postup

Příprava surovin Vaření Krájení, mletí; Ochucení; Plnění; Tepelné opracování; Chlazení.

Uživatel

Schváleno

26.3.2024 15:29:29

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Tlačenka (15.6.2020 05:41:03)