Výrobky

Bavorské klobásky s paprikou

Číslo cechovní normy

2019-05-09-0429

Číslo výrobku

2019-05-09-0429/0840

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Společnost

Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o., Pražská 117, 342 01 Sušice

Definice balení

EAN

4335619058675

Balení

Typ: baleno vakuově, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

95 %

vepřové sádlo

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

koření

paprika

1,5 %

dextróza

regulátor kyselosti: kyselina citronová

extrakty koření

jedlé skopové střívko

Přídatné látky

E 330 - Kyselina citronová

Energetická hodnota výrobku

1291 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

27,7 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

11,3 g/100g

Sacharidy

0,9 g/100g

Z toho cukry

0,9 g/100g

Bílkoviny

14,8 g/100g

Sůl

2,13 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek hrubozrnný. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je načervenalé barvy po paprice.

Nadstandardní parametry

1.vysoký obsah masa,

2.přírodní střevo,

3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad,

 

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování

Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm

Uživatel

Schváleno

25.3.2024 14:54:50

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený