Výrobky

Bavorské klobásky se sýrem a slaninou

Číslo cechovní normy

2019-05-09-0429

Číslo výrobku

2019-05-09-0429/0841

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Společnost

Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o., Pražská 117, 342 01 Sušice

Definice balení

EAN

4056489911654

Balení

Typ: baleno vakuově, velikost: 250 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

75 %

vepřové sádlo

sýr Ementál

11 %

uzená slanina [90 % vepřový bok, pitná voda, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný), stabilizátor: difosforečnany, glukozový sirup, antioxidant: askorban sodný, extrakty koření, vepřová krev, konzervant: dusitan sodný, kouř z bukového dřeva]

11 %

jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

koření

dextróza

regulátor kyselosti: kyselina citronová

extrakty koření

jedlé skopové střívko

Přídatné látky

E450 - difosforečnany

E301 - askorban sodný

E330 - kyselina citronová

Energetická hodnota výrobku

1235 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

25,3 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

9,7 g/100g

Sacharidy

1,4 g/100g

Z toho cukry

1,4 g/100g

Bílkoviny

16,2 g/100g

Sůl

2,07 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek hrubozrnný. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světlé barvy.

Nadstandardní parametry

1.vysoký obsah masa,

2.přírodní střevo,

3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad,

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování

 

Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm

Uživatel

Schváleno

31.5.2024 09:07:35

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený