Bavorské klobásky Bruschetta
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-05-09-0429
Číslo výrobku
2019-05-09-0429/0843
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Společnost
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o., Pražská 117, 342 01 Sušice
Definice balení
EAN
4335619058682
Balení
Typ: baleno vakuově, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
95 %
vepřové sádlo
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
koření
sušená zelenina (rajčatový protlak, česnek, cibule)
bylinky (bazalka, oregano)
dextróza
regulátor kyselosti: kyselina citronová
extrakty koření
kukuřičný škrob
jedlé skopové střívko
Přídatné látky
E330 - kyselina citronová
Energetická hodnota výrobku
1291 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
27,7 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
11,3 g/100g
Sacharidy
0,9 g/100g
Z toho cukry
0,9 g/100g
Bílkoviny
14,8 g/100g
Sůl
2,13 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek hrubozrnný. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světlé barvy.
Nadstandardní parametry
1.vysoký obsah masa,
2.přírodní střevo,
3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad,
Technologický postup
příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování
Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm
Uživatel
Schváleno
26.3.2024 08:35:28
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený