Výrobky

BERTYČKY - jalapeño

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-03-09-0368

Číslo výrobku

2018-03-09-0368/2390

Společnost

Tyčinky s.r.o.
Petrovice u Karviné 194
Petrovice u Karviné, 73572
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Petrovice u Karviné 194, 73572

Definice balení

EAN

8594166310124

Balení

Typ: Obal OPP 20/20 s laminátem., velikost: 90 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

pšeničná mouka

řepkový olej

voda

koření chilli

1 %

chilli papričky jalapeño

0,3 %

jedlá sůl

vaječná melanž

Přídatné látky

E 524: Hydroxid sodný

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

1992 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

19 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

2,9 g/100g

Sacharidy

64 g/100g

Z toho cukry

1,3 g/100g

Bílkoviny

12 g/100g

Sůl

2,5 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

typický pro tyčinky, povrch drsný matný (nejsou přidávány žádné leštící látky). Barva: světlá, zlatá.

Vůně a chuť

pálivá, křehká, slaná.

Konzistence

křehká, křupavá.

Nadstandardní parametry

Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře je menší než 0,60. Vstupní suroviny pocházejí z tuzemského trhu – více než 75%. Produkty neobsahují umělá aromata, látky zvýrazňující chuť ani barviva.

Technologický postup

Tyčinky jsou vyráběny z vláčného těsta a na speciálním stroji vytlačovány, louhovány, děleny, soleny a uloženy na plechy, pečeny v pecích a po vychladnutí baleny na balícím stroji do obalů po 90g.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah: vlhkost, Deoxynivalenol, Zearalenon.

Uživatel

Schváleno

28.3.2024 11:07:27

Schválil

Cechovní normy

Ocenění a značky kvality

FÉR potravina

Procesní stav

Zrušený

Obrázky

Historie

BERTYČKY - jalapeño (15.1.2024 13:14:31)