Jihočeské máslo
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-03-22-0144
Číslo výrobku
2016-03-22-0144/1676
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Máslo mlékárenské a koncentráty mléčného tuku - máslo
Charakteristika výrobku
Máslo
Společnost
MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Průmyslová 575, 391 02 Planá nad Lužnicí
Definice balení
EAN
8593803421278
Balení
Typ: Papírová krabička obsahující 100 ks másla o hmotnosti 10 g zabalených v podlepené hliníkové fólii., velikost: 10 g
Typ: Hliníková fólie, velikost: 125 g
Typ: Hliníková fólie, velikost: 250 g
Způsob distribuce výrobku
Prodej na velkoobchod i maloobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce.
Složení
smetana
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
3061 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
82 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
54 g/100g
Sacharidy
0,8 g/100g
Z toho cukry
0,8 g/100g
Bílkoviny
0,8 g/100g
Sůl
0,02 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
přirozená, nažloutlá.
Vůně a chuť
čistá, výrazná po smetaně, bez cizích příchutí a pachů.
Konzistence
stejnorodá, roztíratelná (při 15 °C), na řezu mohou být drobné kapénky vody nebo podmáslí.
Nadstandardní parametry
Mléčná surovina odpovídá cechovní normě „Syrové kravské mléko“.
Výrobek odpovídá definici "Česká potravina".
Vyrobeno v České republice.
Technologický postup
Příjem mléka → odstředění → pasterace smetany → fyzikální zrání smetany → stloukání smetany ve zmáselňovači → balení → vychlazení → skladování → expedice
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah tuku 82 %
Obsah vody max. 16 %
Obsah netuků max. 2 %
Uživatel
Schváleno
16.5.2024 08:45:00
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Klasa
Český výrobek - garantováno PK ČR
Procesní stav
Schválený
Historie
Jihočeské máslo 10g x 100 ks (15.2.2024 13:58:13)