Hermelínová pomazánka 135g – Karlova Koruna
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-12-05-0404
Číslo výrobku
2018-12-05-0404/1280
Zařazení dle legislativy
Lahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - tvarohové a sýrové
Charakteristika výrobku
- majonéza [řepkový olej, pitná voda, cukr, jedlá sůl, kvasný ocet lihový, vaječný žloutek sušený, zahušťovadlo (guma guar)];
- sýr Hermelín 15 % (mléko, smetana, jedlá sůl, mléčné kultury, Penicilium Candidum);
- tavený sýr [pitná voda, sýry, sušené mléko, máslo, tavicí soli (polyfosforečnany, difosforečnany)];
- salám [vepřové a hovězí maso, pitná voda, bramborový škrob, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný), stabilizátor (trifosforečnany), koření, cukr, antioxidant (kyselina L-askorbová), extrakt koření].
Všechny výše uvedené složky odpovídají příslušným ČCN.
- cibule marinovaná (cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl).
Může obsahovat stopy ryb, hořčice, celeru.
Společnost
ATLANTIK PRODUKT Třešňák s.r.o.
Donatellova 2003/6
Praha 10, 100 00
Česká republika
Definice balení
EAN
8594029659513
Balení
Typ: PP vanička s víčkem, velikost: 135 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
majonéza podle ČCN
Hermelín
15 %
tavený sýr
salám
cibule marinovaná (cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl)
Přídatné látky
E 211: Benzoát sodný (Konzervant)
E 451 - Trifosforečnany
E 452 - Polyfosforečnany
E 450 - Difosforečnany
E 300 - Kyselina askorbová
Alergeny
4 - Ryby - Ryby a výrobky z nich
9 - Celer - Celer a výrobky z něj
10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
1958 1
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: po použitých surovinách s identifikovatelnými kousky Hermelínu a salámu. Barva: po použitých surovinách,světle krémová s viditelnými kousky salámu a Hermelínu.
Vůně a chuť
Vůně: příjemná,po použitých surovinách. Chuť: příjemná,po použitých surovinách,typická pro hermelín,bez cizích chutí.
Konzistence
Konzistence: lehce roztíratelná pomazánka.
Nadstandardní parametry
Bez barviv, bez přidaných sladidel, neobsahuje sýrové analogy ani kokosový, palmový nebo ztužený pokrmový tuk.
Technologický postup
Hermelín se rozmělní v mlýnku s majonézou. Salám se nakrájí na nudličky. Poté se spojí zbylé suroviny v míchacím zařízení, včetně marinované cibule, která je krájená na kostičky. Dále proběhne plnění do obalů a značení.
Procesní stav
Zrušený