Výrobky

Hermelínová pomazánka 135g – Karlova Koruna

Číslo cechovní normy

2018-12-05-0404

Číslo výrobku

2018-12-05-0404/1280

Zařazení dle legislativy

Lahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - tvarohové a sýrové

Charakteristika výrobku

  • majonéza [řepkový olej, pitná voda, cukr, jedlá sůl, kvasný ocet lihový, vaječný žloutek sušený, zahušťovadlo (guma guar)];
  • sýr Hermelín 15 % (mléko, smetana, jedlá sůl, mléčné kultury, Penicilium Candidum);
  • tavený sýr [pitná voda, sýry, sušené mléko, máslo, tavicí soli (polyfosforečnany, difosforečnany)];
  • salám [vepřové a hovězí maso, pitná voda, bramborový škrob, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný), stabilizátor (trifosforečnany), koření, cukr, antioxidant (kyselina L-askorbová), extrakt koření].

Všechny výše  uvedené  složky odpovídají příslušným ČCN.

  • cibule marinovaná (cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl).

Může obsahovat stopy ryb, hořčice, celeru.

Společnost

ATLANTIK PRODUKT Třešňák s.r.o.
Donatellova 2003/6
Praha 10, 100 00
Česká republika

Definice balení

EAN

8594029659513

Balení

Typ: PP vanička s víčkem, velikost: 135 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

majonéza podle ČCN

Hermelín

15 %

tavený sýr

salám

cibule marinovaná (cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl)

Přídatné látky

E 211: Benzoát sodný (Konzervant)

E 451 - Trifosforečnany

E 452 - Polyfosforečnany

E 450 - Difosforečnany

E 300 - Kyselina askorbová

Alergeny

4 - Ryby - Ryby a výrobky z nich

9 - Celer - Celer a výrobky z něj

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

Energetická hodnota výrobku

1958 1

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: po použitých surovinách s identifikovatelnými kousky Hermelínu a salámu. Barva: po použitých surovinách,světle krémová s viditelnými kousky salámu a Hermelínu.

Vůně a chuť

Vůně: příjemná,po použitých surovinách. Chuť: příjemná,po použitých surovinách,typická pro hermelín,bez cizích chutí.

Konzistence

Konzistence: lehce roztíratelná pomazánka.

Nadstandardní parametry

Bez barviv, bez přidaných sladidel, neobsahuje sýrové analogy ani kokosový, palmový nebo ztužený pokrmový tuk.

Technologický postup

Hermelín se rozmělní v mlýnku s majonézou. Salám se nakrájí na nudličky. Poté se spojí zbylé suroviny v míchacím zařízení, včetně marinované cibule, která je krájená na kostičky. Dále proběhne plnění do obalů a značení.

Procesní stav

Zrušený