Vídeňské párky 2x 200g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-12-22-0014
Číslo výrobku
2015-12-22-0014/2333
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Výrobek z jemně vykutrovaného díla, plněný do skopového střívka.
Barva růžovo hnědá, na řezu růžová.
Jednotlivé nožky jsou hladké, vypnuté, po ohřátí na skusu křupavé.
Společnost
Kostelecké uzeniny a.s.
č.p. 60 Kostelec
Kostelec, 588 61
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Skyřická 1, 434 01 Most
Definice balení
EAN
8595610508692
Balení
Typ: baleno do ochranné atmosféry, velikost: 400 g
Způsob distribuce výrobku
obchodní řetězec PENNY
Složení
vepřové maso
82 %
hovězí maso
8 %
pitná voda
jedlá sůl
směs koření
extrakty koření
skopové střívko
Přídatné látky
stabilizátor E250
antioxidant kyselina askorbová
Energetická hodnota výrobku
1320 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
28 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
11 g/100g
Sacharidy
1,2 g/100g
Bílkoviny
15 g/100g
Sůl
2,0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Párek s hladkým povrchem, jemné pojivé dílo. Povrch výrobku je růžovo hnědé barvy, na řezu růžové. Plněno do skopového střívka.
Vůně a chuť
Vůně po mase, kouři a po použitých surovinách, chuť je masová s jemnou příchutí koření a kouře, na skusu křupavé.
Nadstandardní parametry
Minimální přídavek aditiv. Plněno do skopového střívka.
Technologický postup
Vepřové maso je vykutrováno spolu s kořením a naraženo do skopových střívek. Následuje tepelné opracování, zchlazení, a zabalení.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Mikrobiologicky odpovídá Nař. EP a Rady 2073/2005.
Uživatel
Schváleno
3.6.2024 11:21:37
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený