Klobása na gril, slabá
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0075
Číslo výrobku
2016-08-08-0075/2085
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Hrubozrnná klobáska, vhodná na gril. Plněno do přírodních skopových střívek. Baleno do ochranné atmosféry. Spodní folie transparentní tvrdá (vytvarovaná vanička), překrytá vrchní folií s červenými okraji. Na vrchní folii se nachází pohledová etiketa.
Společnost
Kostelecké uzeniny a.s.
č.p. 60 Kostelec
Kostelec, 588 61
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Skyřická 1, 434 01 Most
Definice balení
EAN
8594011337900
Balení
Typ: ochranná atmosféra, velikost: 300 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
85 %
vepřový tuk
pitná voda
vepřové střívko
jedlá sůl
koření
extrakty koření
skopové střívko
Přídatné látky
E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)
E 451 - Trifosforečnany
Energetická hodnota výrobku
1256 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
27 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
11 g/100g
Sacharidy
<0,5 g/100g
Bílkoviny
14 g/100g
Sůl
1,7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Bílá klobása, s viditelnými částečkami majoránky. V nákroji barva světle šedivá.
Vůně a chuť
po upečení vynikne chuť po koření
Nadstandardní parametry
Bez lepku, bez glutamátů, v přírodním střívku. Výrobek je vyroben z české suroviny, s logem Česká potravina na etiketě.
Technologický postup
Vepřové maso je vykutrováno spolu s kořením, a naraženo do skopových střívek. Následuje tepelné opracování, zchlazení, a zabalení.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah soli do 2,2 %, obsah tuku do 32,4 %. Mikrobiologicky odpovídá Nař. EP a Rady 2073/2005.
Uživatel
Schváleno
6.6.2024 08:19:11
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený