Výrobky

Klobása na gril, slabá

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0075

Číslo výrobku

2016-08-08-0075/2085

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Hrubozrnná klobáska, vhodná na gril. Plněno do přírodních skopových střívek. Baleno do ochranné atmosféry. Spodní folie transparentní tvrdá (vytvarovaná vanička), překrytá vrchní folií s červenými okraji. Na vrchní folii se nachází pohledová etiketa.

Společnost

Kostelecké uzeniny a.s.
č.p. 60 Kostelec
Kostelec, 588 61

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Skyřická 1, 434 01 Most

Definice balení

EAN

8594011337900

Balení

Typ: ochranná atmosféra, velikost: 300 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

85 %

vepřový tuk

pitná voda

vepřové střívko

jedlá sůl

koření

extrakty koření

skopové střívko

Přídatné látky

E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)

E 451 - Trifosforečnany

Energetická hodnota výrobku

1256 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

27 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

11 g/100g

Sacharidy

<0,5 g/100g

Bílkoviny

14 g/100g

Sůl

1,7 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Bílá klobása, s viditelnými částečkami majoránky. V nákroji barva světle šedivá.

Vůně a chuť

po upečení vynikne chuť po koření

Nadstandardní parametry

Bez lepku, bez glutamátů, v přírodním střívku. Výrobek je vyroben z české suroviny, s logem Česká potravina na etiketě.

Technologický postup

Vepřové maso je vykutrováno spolu s kořením, a naraženo do skopových střívek. Následuje tepelné opracování, zchlazení, a zabalení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah soli do 2,2 %, obsah tuku do 32,4 %. Mikrobiologicky odpovídá Nař. EP a Rady 2073/2005.

Uživatel

Schváleno

6.6.2024 08:19:11

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Klobása na gril, slabá (15.3.2020 18:26:19)