Farmářská kuřecí křídla bez letky
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-10-21-0167
Číslo výrobku
2016-10-21-0167/1336
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - drůbeží maso
Charakteristika výrobku
Kuřecí křídla bez letky z venkovského kuřete (loketní, vřetenní a ramenní kost se svalovinou v přirozené souvislosti). Povrch je neporušený, dobře očištěn od peří, končetiny jsou bez zlomenin.
Společnost
RABBIT Trhový Štěpánov a.s.
Sokolská 302
Trhový Štěpánoc, 25763
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Biskupická 776, 569 43 Jevíčko; Nádražní 401, 257 63 Trhový Štěpánov
Definice balení
EAN
286978
Balení
Typ: Ochranná atmosféra, velikost: 600 g
Způsob distribuce výrobku
Maloobchod
Složení
Kuřecí křídla, čerstvá, třída jakosti A
Senzorické požadavky
Vzhled
Neobsahuje krevní podlitiny, pohmožděniny a otlaky. Povrch je neporušený, nepotrhaný, nepořezaný.
Vůně a chuť
Charakteristická vůně pro čerstvé kuřecí maso, bez jakýchkoliv cizích pachů a pachových příměsí. Po tepelné úpravě chuť kuřecího masa.
Konzistence
Pevná konzistence, na skusu příjemná šťavnatá.
Nadstandardní parametry
Benefitem venkovských kuřat je delší doba výkrmu – 38 až 40 dní, chov v hale na hlubší podestýlce, nižší hustota osázení na hale, výhradně rostlinné krmivo s vyšším podílem kukuřice.
Technologický postup
Příjem drůbeže - porážení - kuchání - kontrola veterinárním dozorem - chlazení – porcování – kalibrace - balení a etiketování - kontrola detektorem kovů - předání do expedičních chladírenských skladů – chladírenské skladování - expedice chlazeného zboží
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Mikrobiologické požadavky odpovídají definicím v Nařízení komise (ES) 2073/2005. Produkt musí být v souladu s národní a Evropskou legislativou.
Výrobek neobsahuje a nebyl vyroben z geneticky modifikovaných organismů.
Výrobní proces pod veterinárním dohledem, kontrola detektorem kovů.
Uživatel
Schváleno
7.8.2024 09:43:55
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený