Hovězí maso vakuované
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/0763
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Maso z ekologického chovu
Společnost
Gustav Kotajny
Hradišťská 34
Český Těšín, 735 62
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Hradišťská 34, Český Těšín - Koňákov
Definice balení
Balení
Typ: vakuované, velikost: 2 kg
Způsob distribuce výrobku
výdej v prodejně
Složení
jednotlivé části - přední, zadní, roštěná, svíčková, plec, vysoký roštěnec, falešná svíčková, slabina, žebro
Senzorické požadavky
Vzhled
Typická červená barva
Vůně a chuť
Typická vůně hovězího masa
Nadstandardní parametry
Maso z ekologického chovu
Technologický postup
Bourání, porcování, zrání ve vakuu
Uživatel
Schváleno
30.7.2024 16:13:24
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený