Výrobky

Hovězí maso vakuované

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/0763

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Maso z ekologického chovu

Společnost

Gustav Kotajny
Hradišťská 34
Český Těšín, 735 62

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Hradišťská 34, Český Těšín - Koňákov

Definice balení

Balení

Typ: vakuované, velikost: 2 kg

Způsob distribuce výrobku

výdej v prodejně

Složení

jednotlivé části - přední, zadní, roštěná, svíčková, plec, vysoký roštěnec, falešná svíčková, slabina, žebro

Senzorické požadavky

Vzhled

Typická červená barva

Vůně a chuť

Typická vůně hovězího masa

Nadstandardní parametry

Maso z ekologického chovu

Technologický postup

Bourání, porcování, zrání ve vakuu

Uživatel

Schváleno

30.7.2024 16:13:24

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Hovězí maso vakuované (7.9.2023 11:37:26)