Výrobky

Vepřové krém75g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-02-22-0367

Číslo výrobku

2018-02-22-0367/1841

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy

Charakteristika výrobku

Barva výrobku je světlehnědé barvy po použitých surovinách. Chuť a vůně je příjemná po vepřovém mase a vepřových játrech, jemně kořeněná, přiměřeně slaná. Vůně typická pro játrovou paštiku, bez cizích příchutí a pachů. Konzistence krémovitá, roztíratelná. Drobné viditelné kousky jater jsou přípustné.

Společnost

WHALLEY a.s.
Mikulášovická 552
Velký Šenov, 407 78

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
WHALLEY a.s., Mikulášovická 552, 407 78 Velký Šenov

Definice balení

EAN

85972995

Balení

Typ: ALU miska – litografované víčko, á 75g., velikost: 75 g

Způsob distribuce výrobku

Skupinové

Složení

vepřové maso

35,00 %

vepřové sádlo

vepřová játra

26,00 %

vepřové droby

vepřové kůže

masový vývar (pitná voda, vepřové sádlo, vepřové maso)

solící směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný)

bramborový škrob

cukr, maltodextrin, směs koření (zázvor, skořice), extrakt koření

Přídatné látky

Dusitan sodný/E250

Energetická hodnota výrobku

1068 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

25,00 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,10 g/100g

Sacharidy

2,80 g/100g

Z toho cukry

0,60 g/100g

Bílkoviny

10,00 g/100g

Sůl

1,49 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva výrobku je světlehnědé barvy po použitých surovinách. Chuť a vůně je příjemná po vepřovém mase a vepřových játrech, jemně kořeněná, přiměřeně slaná. Vůně typická pro játrovou paštiku, bez cizích příchutí a pachů. Konzistence krémovitá, roztíratelná. Drobné viditelné kousky jater jsou přípustné.

Vůně a chuť

Chuť a vůně je příjemná po vepřovém mase a vepřových játrech, jemně kořeněná, přiměřeně slaná. Vůně typická pro játrovou paštiku, bez cizích příchutí a pachů.

Konzistence

Konzistence krémovitá, roztíratelná.

Technologický postup

Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

CPM: <10 KTJ/g

TUK: 25 %

Sůl: 1,49 %

Obsah masa: vepřové maso 35 %

Uživatel

Schváleno

30.7.2024 15:27:53

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Vepřové krém75g (2.8.2021 11:01:52)