Vepřové krém75g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-02-22-0367
Číslo výrobku
2018-02-22-0367/1841
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy
Charakteristika výrobku
Barva výrobku je světlehnědé barvy po použitých surovinách. Chuť a vůně je příjemná po vepřovém mase a vepřových játrech, jemně kořeněná, přiměřeně slaná. Vůně typická pro játrovou paštiku, bez cizích příchutí a pachů. Konzistence krémovitá, roztíratelná. Drobné viditelné kousky jater jsou přípustné.
Společnost
WHALLEY a.s.
Mikulášovická 552
Velký Šenov, 407 78
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
WHALLEY a.s., Mikulášovická 552, 407 78 Velký Šenov
Definice balení
EAN
85972995
Balení
Typ: ALU miska – litografované víčko, á 75g., velikost: 75 g
Způsob distribuce výrobku
Skupinové
Složení
vepřové maso
35,00 %
vepřové sádlo
vepřová játra
26,00 %
vepřové droby
vepřové kůže
masový vývar (pitná voda, vepřové sádlo, vepřové maso)
solící směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný)
bramborový škrob
cukr, maltodextrin, směs koření (zázvor, skořice), extrakt koření
Přídatné látky
Dusitan sodný/E250
Energetická hodnota výrobku
1068 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
25,00 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
8,10 g/100g
Sacharidy
2,80 g/100g
Z toho cukry
0,60 g/100g
Bílkoviny
10,00 g/100g
Sůl
1,49 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva výrobku je světlehnědé barvy po použitých surovinách. Chuť a vůně je příjemná po vepřovém mase a vepřových játrech, jemně kořeněná, přiměřeně slaná. Vůně typická pro játrovou paštiku, bez cizích příchutí a pachů. Konzistence krémovitá, roztíratelná. Drobné viditelné kousky jater jsou přípustné.
Vůně a chuť
Chuť a vůně je příjemná po vepřovém mase a vepřových játrech, jemně kořeněná, přiměřeně slaná. Vůně typická pro játrovou paštiku, bez cizích příchutí a pachů.
Konzistence
Konzistence krémovitá, roztíratelná.
Technologický postup
Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
CPM: <10 KTJ/g
TUK: 25 %
Sůl: 1,49 %
Obsah masa: vepřové maso 35 %
Uživatel
Schváleno
30.7.2024 15:27:53
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený