Hovězí vysoký roštěnec se zeleným a černým pepřem / Rib eye steak
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-04-05-0426
Číslo výrobku
2019-04-05-0426/2616
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Hovězí vyzrálý steak v koření- zeleném a černém pepři. Výrobek s pálivou chutí.
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Definice balení
EAN
283599
Balení
Typ: SKIN, velikost: 400 g
Způsob distribuce výrobku
LIDL
Složení
Hovězí vysoký roštěnec
97 %
jedlá mořská sůl
1,5 %
koření
1,5 %
Energetická hodnota výrobku
861 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
13,7 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
6,5 g/100g
Sacharidy
<1 g/100g
Z toho cukry
<1 g/100g
Bílkoviny
20,8 g/100g
Sůl
1,5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Porce vyzrálého hovězího masa z vysokého roštěce s pokryvem zeleného a černého pepře.
Vůně a chuť
Vůně po vyzrálém mase a po použitém koření. Po tepelném opracování je chuť charakteristická pro hovězí maso, na skusu i nákroji je maso šťavnaté.
Konzistence
Jemná, typická pro vyzrálé hovězí maso.
Nadstandardní parametry
Vyzrálé hovězí maso z kořením (pepř černý a zelený). Bez lepku.
Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji). Jedná se o nejhodnotnější část hovězího masa. Zraje 21 dnů.
Technologický postup
Plátky hovězího vysokého roštěnce, posyp kořením a solí, balení, zrání, etiketování, expedice.
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 09:51:40
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Obrázky
Historie
Hovězí vysoký roštěnec se zeleným a černým pepřem / Rib eye steak (6.5.2022 10:18:32)