Výrobky

Hovězí vysoký roštěnec se zeleným a černým pepřem / Rib eye steak

Číslo cechovní normy

2019-04-05-0426

Číslo výrobku

2019-04-05-0426/2616

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Hovězí vyzrálý steak v koření- zeleném a černém pepři. Výrobek s pálivou chutí.

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.

Definice balení

EAN

283599

Balení

Typ: SKIN, velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

LIDL

Složení

Hovězí vysoký roštěnec

97 %

jedlá mořská sůl

1,5 %

koření

1,5 %

Energetická hodnota výrobku

861 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

13,7 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

6,5 g/100g

Sacharidy

<1 g/100g

Z toho cukry

<1 g/100g

Bílkoviny

20,8 g/100g

Sůl

1,5 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Porce vyzrálého hovězího masa z vysokého roštěce s pokryvem zeleného a černého pepře. 

Vůně a chuť

Vůně po vyzrálém mase a po použitém koření. Po tepelném opracování je chuť charakteristická pro hovězí maso, na skusu i nákroji je maso šťavnaté.

Konzistence

Jemná, typická pro vyzrálé hovězí maso.

Nadstandardní parametry

Vyzrálé hovězí maso z kořením (pepř černý a zelený). Bez lepku. 

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji). Jedná se o nejhodnotnější část hovězího masa. Zraje 21 dnů.

Technologický postup

Plátky hovězího vysokého roštěnce, posyp kořením a solí, balení, zrání, etiketování, expedice.

Uživatel

Schváleno

6.8.2024 09:51:40

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Hovězí vysoký roštěnec se zeleným a černým pepřem / Rib eye steak (6.5.2022 10:18:32)