Výrobky

Hovězí kližka

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/1502

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Maso z kližky řádně začištěné, zbavené koncových šlach, třásní masa a přebytečného tuku, bez kosti.   upřesnění výživových údajů na 100 g: sacharidy<0,5g cukry<0,5g sůl<0,5g

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.

Definice balení

EAN

8594016347655

Balení

Typ: OA (80%02+20%CO2), velikost: 700 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

hovězí - mladý býk nebo jalovice

100 %

Energetická hodnota výrobku

660 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.

Konzistence

Konzistence: soudržná, křehká

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).

Technologický postup

Výsekové maso Standardní bourání

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.

Uživatel

Schváleno

6.8.2024 09:48:52

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Hovězí kližka (22.9.2021 08:06:39)

Hovězí kližka (22.3.2019 17:06:18)