Hovězí nízký roštěnec bez kosti darf
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/1509
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Darfresh, spodní vanička černá 230x140x20mm. Původ suroviny: Česká republika
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Definice balení
EAN
8594016349338
Balení
Typ: OA (80%02+20%CO2), rozměr misky 187x137x60mm, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
hovězí zadní - mladý býk
100 %
Energetická hodnota výrobku
861 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vůně a chuť
Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.
Konzistence
Konzistence: soudržná, křehká
Nadstandardní parametry
Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).
Technologický postup
Vybouraná část hřbetu mezi podplečím a roštěnou. Maso pečlivě vykostěné, zbavené třásní masa, vazovice, loje, odštěpků kostí a chrupavky, bez hlubokých zářezů do svaloviny. Nechá se zrát a balí se jednotlivé steaky formou darfresh, skin - vakuum.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 09:46:52
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený