Hovězí svíčková - STEAK
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/1872
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Výsekové maso hovězí: hovězí zadní výsekové maso - mladý býk. EAN 98594016340410. Upřesněné výživové údaje na 100 g: sacharidy<0,5g cukry<0,5g sůl<0,5g
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Definice balení
Balení
Typ: Darfresch, spodní vanička černá 230x140x20 mm, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
hovězí zadní - mladý býk
Energetická hodnota výrobku
526 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vůně a chuť
Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu
Nadstandardní parametry
Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji). Jedná se o část nejhodnotnějšího hovězího masa.
Technologický postup
Vybouraná část ze zadní čtvrtě - hřbetu. Maso pečlivě vykostěné, zbavené třásní masa, vazovice, loje, odštěpků kostí a chrupavky, bez hlubokých zářezů do svaloviny. Balí se jednotlivé části – špičky svíčkové formou darfresh, skin - vakuum
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 106, E.Coli 103, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 09:44:57
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený