Výrobky

Hovězí svíčková - STEAK

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/1872

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Výsekové maso hovězí: hovězí zadní výsekové maso - mladý býk. EAN 98594016340410. Upřesněné výživové údaje na 100 g: sacharidy<0,5g cukry<0,5g sůl<0,5g

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.

Definice balení

Balení

Typ: Darfresch, spodní vanička černá 230x140x20 mm, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

hovězí zadní - mladý býk

Energetická hodnota výrobku

526 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji). Jedná se o část nejhodnotnějšího hovězího masa.

Technologický postup

Vybouraná část ze zadní čtvrtě - hřbetu. Maso pečlivě vykostěné, zbavené třásní masa, vazovice, loje, odštěpků kostí a chrupavky, bez hlubokých zářezů do svaloviny. Balí se jednotlivé části – špičky svíčkové formou darfresh, skin - vakuum

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 106, E.Coli 103, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.

Uživatel

Schváleno

6.8.2024 09:44:57

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Hovězí svíčková - STEAK (22.9.2021 10:11:05)

Hovězí svíčková - STEAK (5.9.2019 05:53:26)