Rib eye - Hovězí vysoký roštěnec s paprikami Jalapeňos Chipotle Mexiko
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-04-05-0426
Číslo výrobku
2019-04-05-0426/2283
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Marinovaný hovězí vyzrálý steak.
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Definice balení
EAN
283598
Balení
Typ: SKIN vakuově balené, velikost: 300 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchodní síť
Složení
hovězí vysoký roštěnec
97 %
jedlá mořská sůl
1,5 %
papriky Jalapeňos Chipotle Mexiko
0,49 %
Energetická hodnota výrobku
207 kcal / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
13,7 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
6,5 g/100g
Sacharidy
1 g/100g
Z toho cukry
1 g/100g
Bílkoviny
20,8 g/100g
Sůl
1,5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Marinované hovězí vyzrálé maso - vysoký roštěnec s floky paprik Jalapeňos Chipotle Mexico a mořskou solí.
Vůně a chuť
Příjemná vůně vyzrálého masa a koření. Chuť šťavnatá, výrazná, pikantní.
Konzistence
Odpovídající vyzrálému hovězímu masu.
Nadstandardní parametry
papričky Jalapeňos Chopitle Mexoko
Technologický postup
PLátky vyzrálého hovězího vysokého roštěnce, koření a sůl, balení SKIN, epexdice
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
odpovíddající senzorickým požadavkům
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 09:42:29
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Obrázky
Historie
Rib eye - Hovězí vysoký roštěnec s paprikami Jalapeňos Chipotle Mexiko (24.5.2022 11:44:51)