K-Jarmark jogurt borůvka, 2,9 %
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-07-18-0307
Číslo výrobku
2017-07-18-0307/1007
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - kysaný nebo zakysaný mléčný výrobek - jogurt
Charakteristika výrobku
ovocná složka 24 % (borůvky 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stablizátor: pektiny, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve a ibišku, regulátor kyselosti: citronany sodné); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužim 364 01
Definice balení
EAN
4049727009763, 4049727009787
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
ovocná složka (borůvky 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve a ibišku, regulátor kyselosti:citronany sodné)
24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
371 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
2,9 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,9 g/100g
Sacharidy
12 g/100g
Z toho cukry
11 g/100g
Bílkoviny
3,1 g/100g
Sůl
0,10 g/100g
vláknina
0.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva borůvková, světle fialová; Obal čistý, neporušený, správně označený
Vůně a chuť
Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce
Konzistence
Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 15:44:28
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený