Výrobky

K-Jarmark jogurt nugát, 3,7%, 150 g

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/1179

Zařazení dle legislativy

Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - kysaný nebo zakysaný mléčný výrobek - jogurt

Charakteristika výrobku

nugátová složka 24 % (cukr, kakaový prášek 16 %, lískový oříšek 4,2 %, čokoláda 2,1 %, (cukr, kakaová pasta, kakaové máslo, aroma))

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužim 364 01

Definice balení

EAN

4049727009688

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

nugátová složka

24 %

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

418 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

3,7 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

2,2 g/100g

Sacharidy

13 g/100g

Z toho cukry

12 g/100g

Bílkoviny

3,4 g/100g

Sůl

0,10 g/100g

vláknina

0.4 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva čokoládová, světle hnědá. Obal čistý, neporušený, správně označený.

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, nugátová složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jogurtovou kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Uživatel

Schváleno

9.8.2024 08:07:16

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

K-Jarmark jogurt nugát, 3,7%, 150 g (19.2.2024 08:39:37)

K-Jarmark jogurt nugát, 3,7%, 150 g (24.10.2018 13:05:15)