K-Jarmark jogurt nugát, 3,7%, 150 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-07-18-0307
Číslo výrobku
2017-07-18-0307/1179
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - kysaný nebo zakysaný mléčný výrobek - jogurt
Charakteristika výrobku
nugátová složka 24 % (cukr, kakaový prášek 16 %, lískový oříšek 4,2 %, čokoláda 2,1 %, (cukr, kakaová pasta, kakaové máslo, aroma))
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužim 364 01
Definice balení
EAN
4049727009688
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
nugátová složka
24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
418 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
3,7 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,2 g/100g
Sacharidy
13 g/100g
Z toho cukry
12 g/100g
Bílkoviny
3,4 g/100g
Sůl
0,10 g/100g
vláknina
0.4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva čokoládová, světle hnědá. Obal čistý, neporušený, správně označený.
Vůně a chuť
Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.
Konzistence
Konzistence krémová, hladká, nugátová složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jogurtovou kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Uživatel
Schváleno
9.8.2024 08:07:16
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený