Výrobky

Angus hovězí burger

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-12-14-0410

Číslo výrobku

2018-12-14-0410/2318

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně neopracovaný k tepelné úpravě

Společnost

VETLABFARM s.r.o.
Jakubovice 85
Dolní Čermná, 56301
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jakubovice 55, Dolní Čermná, 563 01 Lanškroun

Definice balení

Balení

Typ: vakuové, velikost: 1 kg

Způsob distribuce výrobku

maloobchod, prodej ze dvora

Složení

Hrubě mletý hovězí Angus burger zrnitost 4 mm

Hovězí maso mleté a hovězí lůj mletý

Přídatné látky

Jedlá sůl, pepř černý mletý

Senzorické požadavky

Vzhled

Typická červená a tmavě červená barva hovězího masa s kousky hovězího loje bílé až nažloutlé barvy

Vůně a chuť

Typická vůně a chuť hovězího masa

Konzistence

Soudržná, křehká a měkká textura hovězího masa

Nadstandardní parametry

Maso pochází z jatečného zvířete plemene Aberdeen Angus, které bylo narozeno, chováno, poraženo a bouráno v České republice. 

Vysoký obsah hovězího masa Angus 97,6 %

Bez chemických aditiv a konzervantů

Technologický postup

Suché zrání hovězích čtvrtí 21 až 30 dní, bourání, kuchyňská úprava, porcování, mletí, míchání s jedlou solí a černým mletým pepřem, vakuové balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 – 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na 3, Salmonella spp. negat/25, Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.

Uživatel

Schváleno

23.9.2024 10:36:01

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený