Angus hovězí burger
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-12-14-0410
Číslo výrobku
2018-12-14-0410/2318
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek tepelně neopracovaný k tepelné úpravě
Společnost
VETLABFARM s.r.o.
Jakubovice 85
Dolní Čermná, 56301
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jakubovice 55, Dolní Čermná, 563 01 Lanškroun
Definice balení
Balení
Typ: vakuové, velikost: 1 kg
Způsob distribuce výrobku
maloobchod, prodej ze dvora
Složení
Hrubě mletý hovězí Angus burger zrnitost 4 mm
Hovězí maso mleté a hovězí lůj mletý
Přídatné látky
Jedlá sůl, pepř černý mletý
Senzorické požadavky
Vzhled
Typická červená a tmavě červená barva hovězího masa s kousky hovězího loje bílé až nažloutlé barvy
Vůně a chuť
Typická vůně a chuť hovězího masa
Konzistence
Soudržná, křehká a měkká textura hovězího masa
Nadstandardní parametry
Maso pochází z jatečného zvířete plemene Aberdeen Angus, které bylo narozeno, chováno, poraženo a bouráno v České republice.
Vysoký obsah hovězího masa Angus 97,6 %
Bez chemických aditiv a konzervantů
Technologický postup
Suché zrání hovězích čtvrtí 21 až 30 dní, bourání, kuchyňská úprava, porcování, mletí, míchání s jedlou solí a černým mletým pepřem, vakuové balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladovací podmínky 0 – 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na 3, Salmonella spp. negat/25, Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.
Uživatel
Schváleno
23.9.2024 10:36:01
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený